VSA

[trx_title]VSA ( VoorSchoolse Activiteiten)[/trx_title]

U kunt ook gebruik maken van Voorschoolse Activiteiten (VSA) bij ons op school. Harma Heddema geeft leiding aan de VSA. Zij heeft een BVH- en EHBO-opleiding gedaan en de opleiding Spel en Spelvormen van het Expertisecentrum Verantwoord Overblijven.
Tussen 7:00 uur en 8:15 uur is het mogelijk om uw kind naar de VSA te brengen. De kosten voor de VSA zijn € 4,- per kind per keer. U kunt uw kind(eren) opgeven bij Harma.

Regels:
– algemeen

1. Ik ga netjes om met onze materialen
  2. Ik loop rustig door de school.
  3. Ik praat rustig .
  4. Ik help anderen.
  5. Ik vertrouw een ander.
  6. Ik praat met anderen niet over anderen.
  7. Ik ga met anderen om zoals ik ook graag wil dat zij met mij omgaan.
  8. Ik speel niet de baas.
  9. Ik ben aardig, ik geef complimentjes.
  10. Ik doe geen andere kinderen pijn.

– plein

1. Kinderen lopen met de fiets aan de hand over het plein.
  2. Spelen is alleen toegestaan binnen de hekken.
  3. Rolschaatsen, skeeleren, voetballen (met uitzondering van vrijdagmiddag), etc. is niet toegestaan.
  4. Houd het schoolplein schoon en netjes; afval in de daarvoor bestemde bakken.
  5. Klimmen op de klimrekken en maak gebruik van de speeltoestellen.
  6. Om 08.15 uur mogen de kinderen naar binnen er wordt dan niet meer gespeeld op het plein
  7. Tussen 08.15 en 08.30 uur loop je naar je eigen lokaal en ga je bezig met de inloop.
  8. Het schoolplein is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 12.45 uur gereserveerd voor de overblijfleerlingen. Vanaf 12:45 is iedereen welkom en is er toezicht.
  9. Tijdens de surveillancetijden ( 10.00 – 10.15) / ( 12.45-12.55) zijn de leerkrachten actief aanwezig.
  10. Bij regenweer blijven de leerlingen binnen.
  11. Binnen de hekken is het verboden te roken.