Extra Nieuwsbrief juni 2019

extra nieuwsbrief juni 2019

Schooljaar 2019-2020

Bent u ook zo nieuwsgierig?  Wie wordt de leerkracht van uw kind(eren) in het volgend schooljaar? Ook voor de leerkrachten is het altijd weer even spannend. Hieronder leest u de groepsindeling voor het nieuwe schooljaar.

Naast de lesgevende taken zijn er op een school nog heel veel andere taken uit te voeren.  Juf Nelly en juf Kiki zijn onze onderwijsassistenten, zij assisteren de leerkrachten in de klas maar doen ook andere klussen die bijdragen aan het onderwijs op de school.  Meester Erwin en meester Lars zorgen ervoor dat de ICT op school goed werkt, Juf Mieke geeft muziekles aan alle groepen, meester Robin geeft één keer per week gymles aan de groepen 3 t/m 8, de andere gymles wordt door de eigen leerkracht gegeven. Juf Margreet is er om leerkrachten extra te ondersteunen bij de zorg voor leerlingen. Juf Femke werkt op maandag tot en met donderdag als directeur op onze school.

De oplettende lezer mist twee leerkrachten in bovenstaand overzicht.  Juf Esther heeft het afgelopen half jaar bij ons ingevallen na het vertrek van juf Inge. Juf Esther heeft dat heel goed gedaan en we vinden het jammer dat we haar moeten laten gaan. Juf Esther gaat als juf op een andere school in Hoogezand aan het werk. We willen juf Esther bedanken en haar veel plezier wensen op de nieuwe school.

Juf Marianne staat ook niet in het formatieplan van volgend jaar. Juf Marianne viert dit jaar haar 40-jarig ambtsjubileum. Na 40 jaar trouwe dienst, vindt zij het tijd voor iets anders. Juf Marianne heeft er voor gekozen om haar loopbaan als juf af te sluiten en gebruik te maken van de mogelijkheid om met pensioen te gaan. Juf Marianne werkte 30 jaar op de Nico Bulderschool en heeft haar laatste werkdag als juf op vrijdag 12 juli. Juf Marianne haar man, vrienden en (klein)kinderen staan al te popelen om te zorgen dat zij zich niet gaat vervelen :). Wij willen juf Marianne heel hartelijk  bedanken voor haar inzet en laten haar natuurlijk niet zo maar gaan….

U ontvangt, zodra deze gereed is, een jaarlijkse bijlage bij de schoolgids met alle informatie voor het nieuwe schooljaar. U zult deze bijlage via de mail ontvangen. Daarnaast zullen we hem ook op de website van de school publiceren.